duminică, 13 mai 2007

Rezultatele Eurovision

Moldova a castigat locul 10 ! Multumim Romaniei, multumim tuturor celor care ne-au sustinut. In continuare voi publica tabelul cu scorul din 2007.

http://spreadsheets.google.com/pub?key=paMIxRo0q_VK9lVm80YgWAA

10 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo! Am fost la inaltime si asta conteaza! Desi meritam si noi si Romania mai mult...nu???

Anonim spunea...

Am urmarit cu atentie ieri Eurovision-ul,din clasamentul tarilor numai Ukraina, nush ce cauta pe acolo...chiar nu merita, parerea mea subiectiva :|

Anonim spunea...

In anul acesta Moldova a demonstrat ca se poate... Suntem mandri de cei care neau reprezentat si sper ca melodia sa ne caracterizeze in continuare!Bravo Moldova!!!:)))

Anonim spunea...

dar ce parere aveti despre cantecul care a iesit invingator???

Anonim spunea...

suuuuupeeeer taaare frate!!!!:))))imi place la nebunie melodia mi se face pielea gaina:))))dar...sa nu se supere nimeni,nu-mi place melodia Romaniei(stiu k am sa fiu batuta pt asta,dar risc) si nici Ucraina nu tb sa ajunga asa sus,dar a facut spectacol si ultimul timp asta se cauta;)BRAVO NATALY!!!!

Anonim spunea...

Molitva Serbiei a ajuns cu adevarat la Dumnezeu si rezultatul se vede.Toate melodiile au fost foarte bune dar pentru noi Natalia Barbu ramane Numarul 1!!!Bravo Moldova!!!(Elena

Anonim spunea...

Despre concurs, a fost destul de interesant, ca si mai inainte: Moldova voteaza pe Romania, Romania pe Moldova, Germania voteaza pe Turcia, tarile baltice intre ele se voteaza... Adica este un concurs care tine de simpatia dintre tari, si mai putin de talentul muzicantilor.
Despre melodia invingatoare, eu nu pot sa mi-o amintesc :(. Nu a fost aici nici o melodie care sa-mi sune in minte ceva timp, si pe care sa mi-o amintesc. Dar asta este parerea mea, poate altii au memorie mai buna...

Anonim spunea...

Shi voi vorbiti prostii...Cantecul de la Serbia a fost super tare....melodia a fost intr-adevar "melodia europei", si cantareata era super finutza.... :D Shi m-ati crezut?? :)) ...Karoce bravo Moldova... Naspa ca Romania a fost scoasa din finala... Dar Serbia "la Sapun" Chiar nu meritau

Sergiu spunea...

Am scris mai inainte dar inca nu s-a afisat. Ziceam ca pentru a vedea tabelul intr-o forma mai compacta, puteti accesa http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/semifinal.html .

Sergiu spunea...

De fapt, adresa este asta http://www.eurovision.tv/addons/scoreboards/2007/final.html . in comentariul de mai sus sunt rezultatele semifinalei.