vineri, 11 mai 2007

"COUNTER - STRIKE live"..... in Tudor!

Adrenalina la maxim, arme, "rani de razboi", "ucisi", invingatori!...experienta reala a jocului paintball, care a fost un COUNTER-STRIKE adevarat pentru baietii ce ne-au reprezentat in cadrul Festudis-ului la paintball.
Sase la numar, "soldatii" nostri, au reusit sa castige "razboiul" pentru sferturile din semifinala.


"BUMER" - aceasta este denumirea traditionala a echipei care reprezinta OTERM-ul la concursul organizat de LS ETC (Liga Studentilor Electronisti) si anume, "Cupa la Paintball", unde reusim in fiecare an sa luptam la propriu si la figurat pentru onoarea noastra.
Anul acesta, "armele ucigase cu vopsea" au fost manuite de catre: Bagrii Cornel (USAMV/Zootehnie), Balica Nicolae (Politehnica/Constructii), Cojocari Ion (UAIC/Informatica), Macari Ion (Politehnica/Automatica si Calculatoare), Seremet Victor (Politehnica/Constructii), Zazuleac Vadim (UAIC/Feaa), toti detinand meritul de a li se inmana "Medalia bunei prestatii", caci au reusit sa se adapteze ca o adevarata "echipa de interventie" intr-un timp scurt la toate situatiile create.

Iar strategia de lupta, pozitiile ocupate cat mai avantajos, atentia la maxim, etc, e greu sa le aplici "live" intr-o echipa care a reusit sa se intalneasca cu jumatate de ora inaintea "bataliei" chiar daca fiecare dintre membrii echipei sunt expertii COUNTER-STRIKE-ului de pe calculator. Aici "razboiul" are "inamici reali", in numar de 30 de echipe, "se trage" cu adevarat, pentru a elimina contra timpului cati mai multi adversari,sunt "rani de razboi" si "se roaga" sa ramana in viata, pentru a continua jocul si pentru a iesi INVINGATORI! Cornel Bagrii :" E o atmosfera super! Te simti un adevarat luptator! Noi reusind sa invingem in prima lupta eliminand toti adversarii si pierzand la noi un singur membru.", Ion Cojocari:" Aproape ca la razboi" si impresiile nu se opresc aici.
De fapt lupta lor a fost una mai mare, ei ne-au reprezentat, au trait o experienta de neuitat si s-au simtit "soldatii" cu care OTERM "a tintit in succes"!

9 comentarii:

Ion Roşca spunea...

Antrenatziva, baitzei;;)

Voi dupa ce terminati facultatea o sa va duceti la dreapta lu Voronin la apararea Patriei :)). O sa aiba moldova cu ce se mandri:D.
Si mai mult ca voi nu o sa fiti criminali, o sa impuscati ori in fund cu sare ori in ochi cu vopsea :D. Da si asta e o strategie.
Ii bun si Counter-Strike-ul asta la ceva :P.

Ion Roşca spunea...

Wai, da voi shi santeti, ca nu semanati nici cu counter nici cu tero :D. Costumurile parca is de la niste tractoristi de la colhozul din Soldanesti. Ochelarii cu shleapka de la svarshishi... Iaca damu de arme nu am ce zice. Aishi m-am ablomit.
Kroce... a treia rasa in counter - inoplaniteni.

Anonim spunea...

Bai Ionanzon.....Eu as tace daca as fi in locul tau...Decat sa vb prostii mai bine ma abtin....asa ca...FA LA VALE!!!!la multi ani si la mai mare

Anonim spunea...

Lohanson graieste in dodii. Credca scrie din camera sa, in Costiujeni (am citit ca li s-a tras internet). Iti urez, Lohanson, insanatosire rapida, daca e posibil asa ceva.

Anonim spunea...

Dupa cum observ lupta continua :|...va rog fara "sange"!

Ion Roşca spunea...

Hopa... shineva s-o simtzit? :D
Eu prosto glumeam.
Am uitat sa specific ca postul era pt cei care ma cunosc si au simtul umorului.

Da de Costiujeni... chiar daca asa ar fi... oricum e mai bine decat sa nu intelegi o gluma...

O zi frunioasa ;) si inca o data sorry pe cei pe care i-am "ranit".
Nu o sa se mai intample :).

Anonim spunea...

Wai gajeii!
Iohanson are dreptate! Tot asa s-o tineti! Antrenati-va dur ca intr-un final sa fiti demni de hainele de tractoristi si ochelarii si slepka de svarshik pe care le purtati!
De fapt, ce mai... sunt sigur ca deja le meritati, dupa aceasta lupta care a fost "aproape ca la razboi" :D
Plecaciuni adanci pentru veteranii de razboi si pentru fanii anonimi care nu inteleg gluma! :D

Anonim spunea...

Wai da un patron wai...MACESTEI!!!!!...za Maldaviu..URAAA!!!....Jora din dreapta Jora....din dreaaaapta....Jora,Jora,Joraaaaaa cenzurat v cenzurat...deamu pozdno... :D
Prikolino vreu shi eu :)
Maladetz patzanii ;) Daca ati intrat in semifinala...tot ii sheva. La sa ca la anu o sa shie batz, voi principalu impuscatzi cu vopsea in stanga si aruncatzi o mantirovka in dreapta...si victoria o sa fie a voastra...
P.S: Iohanson, shi tu atraji atentia la tati cenzurat...

Anonim spunea...

...aha...dupa "razboi" multi "eroi":))