marți, 8 mai 2007

Avem ECHIPA! Avem VALOARE!


GGOOOOOLLLL!!!...Si uite-ne in semifinala!


Cineva afirma odata ca infrangerea numai conteaza odata ce ai obtinut-o impreuna cu echipa, iar adevarata victorie e crearea spiritului de echipa.
Cateva saptamani in urma anuntul postat pe blogul nostru, in care era invitat oricine capabil sa joace fotbal, parea a fi insuficient, iar motivarea personala de a juca fotbal pentru a reprezenta studentii basarabeni, parea si ea incompleta. Asumandu-mi responsabilitatea de a forma o echipa, "am sunat din goarnele telefonului mobil" la toate facultatile si universitatile Iasului, urmand o experienta interesanta alaturi de baietii care, desi multi dintre ei se vedeau pentru prima data, au fost ECHIPA!

Am fost alaturi de ei la antrenamente, defapt la acele putine intalniri unde reuseau pentru o ora sau doua, in dependenta de timpul liber, sa paseze mingea intre ei, avand o destinatie finala comuna - poarta adversa. I-am privit jucand in cadrul UNIVERSITARIADEI si i-am cunoscut din doua perspective diferite: mereu pusi pe glume, degajati, galagiosi, mereu cicalindu-se intre ei si carora le placeau sa intarzie la antrenamente (ma rog - firea moldoveanului).

Dar acest lucru se facea invizibil odata cu inceperea meciului: seriosi, concentrati, punctuali, siguri pe ei, au redat o viziune asupra echipei ca fiind unita, reusind fiecare sa se adapteze oricarei situatii pentru a mentine spiritul pe care tot ei l-au creat si care impreuna cu talentul lor, le-a adus victorii.

Silviu Bunu, membru LS ETH, organizator UNIVERSITARIADA: " Anul acesta echipa de fotbal OTERM a avut o prestatie foarte buna, care mentinuta si performata va aduce victorii sigure in anul viitor"

De altfel, capitanul Igor Tarpan isi propune sa realizeze pentru anul urmator "o echipa de campioni" cu mai multe antrenamente, pentru a se cunoaste si mai bine intre ei.

Intrebati despre experienta avuta, fiecare a confirmat importanta acesteia prin succesul crearii echipei. Viorel Covalciuc:" Mi-a parut bine ca am reusit sa devenim o echipa, iar restul nu conteaza." Adrian Patrascu:" Am cunoscut noi oameni, sportivi de la care ai ce invata." Victor Lungu:" Mi-au placut meciurile." Sergiu Postolache:" A fost o experienta placuta."

Iar pe langa experienta a mai existat si acel sentiment de reprezentare a "natiunei studentesti basarabene". Vadim Iatimirschi:" Mi-a facut placere sa fac parte din echipa care a reprezentat studentimea basarabeana, echipa care a intampinat victoriile, infrangerile fara certuri, cu fruntea sus." La care Ceban Alexandr adauga: "Participarea la astfel de evenimente te ajuta sa te afirmi pe plan sportiv, noi reusind sa demonstram ca putem fi echipa alaturi de "manager" care a avut un rol important in consolidara echipei."

Iar eu, in calitate de "manager" va multumesc pentru atmosfera creata, pentru participare, pentru vointa si prestatie! Ati reusit sa realizati mai mult decat victorii in teren, echipa voastra fiind adevaratul si mandrul GGOOOOLLLLL!!!

6 comentarii:

Unknown spunea...

Va felicit si eu, in numele tuturor celor care vor dar nu au timp sa spuna sau spun, dar nu pot sa se faca auziti.
Va vrem la anu si mai sus (nu mai e mult: doar un pas)...
Si daca tot "managerul" aici e mic, dar voinic - sa creasca mai mare si mai tare ca sa va adune si la anu, sa va vada cat de sus...

Bafta!

Anonim spunea...

dupa cum ziceam,la editia viitoare a acestui proiect,universitariada, va doresc mult succes. si sa va antrenati mai mult pentru ca aveti o echipa competitiva si care are sanse mari. mult succes incontinurae la toata lumea. silviu eth

Anonim spunea...

Maladetz Patzanii
Felicitari, pentru prima data rezultatul ii destul de incurajator.
La anu sa va vad pe locul intai
Shefa, esti bravo... succes!!

Anonim spunea...

moladetz patzanii la nul sa cistigati

Anonim spunea...

MULTUMIM TUTUROR COECHIPIERILOR NOSTRI CA AU LUPTAT CA NISTE GLADIATORI APARIND CINSTEA STUDENTILOR DIN R.M. LA ANUL VOM FI CEI MAI BUNI...
P.S.si nu in ultimul rind multumim tuturor celor care ne-au sustinut si au fost alaturi de noi...

Anonim spunea...

Nu ma indoiesc ca veti castiga la anul! Ascultati de "manager":) si fiti "baieti cuminti"!
Sorry pentru "trezirea de dimineata, ciocolate, apa minerala si toate variantele:))"