marți, 24 aprilie 2007

FORUMUL VOLUNTARILOR

În România, la Iaşi, există un număr reprezentativ de tineri din Republica Moldova care nu sunt informaţi suficient despre diferenţele dintre voluntariatul din România şi Republica Moldova şi modalităţile de implicare în acţiuni de voluntariat. Prin desfăşurarea „Forumul Voluntarilor din România şi Republica Moldova, care face parte din proiecul „Săptămâna Naţională a Voluntarilor”, desfăşurată la nivel naţional, vor fi informaţi tinerii români din R.Moldova şi Romania privind aceste aspecte.




Organizatia Tinerilor Etnici Romani din Republica Moldova (OTERM) va participa in cadrul celei de-a sasea editii a Saptaminii Nationale a Voluntariatului (SNV) cu un proiect intitulat "Forumul Voluntarilor din Republica Moldova si Romania "

In cadrul actiunii ce va avea loc vineri, 27 aprilie, a.c., membrii Organizatiei si-au propus sa faca un schimb de experienta intre voluntarii de pe o parte si alta a Prutului si sa informeze circa 150 de tineri interesati despre caracteristicile voluntariatului, avantajele si dezavantajele, domeniile de interes si activitati ale ONG-urilor, dificultati si probleme cu care se confrunta voluntarii din aceste doua tari. Toate aceste teme se vor discuta la deschiderea Forumului cu incepere la ora 11.00, in sala Azur a Casei de Cultura a Studentilor, la care vor putea participa toti doritorii. Workshopurile despre structura Organizatiilor, relatii interne si externe ale ONG-urilor, legislatie si sponsorizari vor incepe la orele 14.00 se vor desfasura cu usile inchise, cu prezenta a cite doi membri ai ONG-urilor participante.


Niciun comentariu: